AKÇAY HENTBOLDA BALIKESİR İL ŞAMPİYONU”

AKÇAY HENTBOLDA  BALIKESİR İL ŞAMPİYONU”

Akçay Beldesi Akçay Belediyespor Hentbol Takımı Balıkesir İl Şampiyonluğunu kazandı ve bölge elemelerinde Balıkesir'i temsil edecek.





__________________________/ ENVER DOLGUN - EDREMİT

Edremit
ilçesi Akçay Beldesi Akçay Belediyespor Hentbol Takımı Balıkesir İl Şampiyonluğunu kazandı ve bölge elemelerinde Balıkesir'i temsil edecek.

Akçay Belediyepsor Başkanı Sadi Öz, 2. kez Balıkesir İl Şampiyonu olmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.
Akçay Beldesi Akçay Belediyespor Hentbol Takımı Burhaniye Spor Salonu'nda Balıkesir İl Şampiyonası için oynanan maçlar sonunda hiç mağlubiyet almadan Balıkesir 2012 yılı İl Şampiyonluğunu kazandı.
Balıkesir'i temsil edecek olan Akçay Belediyespor Hentbol Takımı bölge elemelerine katılacak.
Geçen yılda Balıkesir İl birincisi olan Turuncu Beyazlı Akçay Belediyespor bu yıl  il şampiyonluğunu yine kimseye bırakmadı.

Hentbol Balıkesir İl Temsilcisi Mehmet Nalçaiyi tarafından Şampiyonluk Kupası Akçay Belediyespor Kulübü Başkanı Sadi Öz'e verildi.

Akçay Belediyespor'un hentbola 2 yıldan bu yana destek verdiğini belirten Balıkesir Hentbol İl Temsilcisi Nalçaiyi, İki yıldır Hentbolde il şampiyonu olan Akçay Belediyespor'u kutladı ve bölge şampiyonasında başarılar diledi.

Akçay Belediyespor kulübü olarak değişik dallarda faaliyet gösterdiklerini belirten Akçay Belediyes
por Başkanı Sadi Öz, Akçay'lı gençlerimizden oluşan sporcuların yer aldığı hentbol takımımızda ikinci kez il şampiyonluğuna ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen sporcu ve antrenörlerimizi kutluyoruz” dedi.
Hentbol İl Şampiyonasında il birincisi olan Akçay Belediyespor'un ardından Edremit Karagözoğlu Spor Kulübü ikinci,Zeytinli Belediyespor üçüncülüğü elde etti. 







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı